[fonosfera] Flash the failsafe image error

iurgi at fon.com iurgi at fon.com
Tue Feb 24 00:05:20 UTC 2009


just follow the guide in the wiki.fon.com, setcion: Fonera 2.0 
iurgi 


----- Original Message ----- 
From: "Andres Valverde" <andres.valverde at iname.com> 
To: development at fonosfera.org 
Sent: Monday, February 23, 2009 9:57:20 PM (GMT+0100) Europe/Berlin 
Subject: [fonosfera] Flash the failsafe image error 



Hello everybody: 


I cann’t complete the process to flash the failsafe image for my fonera 2.0 using ssh: 

root at Fonera:~# cd /tmp 
root at Fonera:~# wget http://download.fonosfera.org/failsafe/20090206_FON2202_fail 
safe.image 
Connecting to download.fonosfera.org (67.192.249.56:80) 
20090206_FON2202_fai 100% |*******************************| 1280k 00:00:00 ETA 
root at Fonera:~# mtd -r write 20090206_FON2202_failsafe.image image2 
Could not open mtd device: image2 
Can’t open device for writing! 
root at Fonera:~# When I run cat /proc/mtd, I get this: 

root at Fonera:~# cat /proc/mtd 


dev: size erasesize name 
mtd0: 00030000 00010000 “RedBoot” 
mtd1: 00010000 00010000 “loader” 
mtd2: 007a0000 00010000 “image” 
mtd3: 006ed179 00010000 “rootfs” 
mtd4: 003b0000 00010000 “rootfs_data” 
mtd5: 0000f000 00010000 “FIS directory” 
mtd6: 00001000 00010000 “RedBoot config” 
mtd7: 00010000 00010000 “boardconfig” 
root at Fonera:~# 


I think that I deleted accidentally the image2 when I used the redboot to reinstall the firmware. What can I do? 

TIA
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://fonosfera.org/pipermail/development/attachments/20090224/2cfead90/attachment-0001.htm 


More information about the Development mailing list